Workshops

Voor het werken met Puk & Ko en Uk & Puk

Wilt u het werken met Puk & Ko goed onder de knie krijgen? Dan is de kennismakingsworkshop of VVE-training iets voor u. Voor Uk & Puk is een kennismakingsbijeenkomst ontwikkeld, waarin u kunt kennismaken met de achtergronden en het materiaal.

VVE-training voor groepsleidsters Puk & Ko en Uk & Puk

Speciaal voor de pedagogisch medewerkers in de kinderopvang of peuterspeelzaal heeft de CED-Groep een tweejarige VVE-training ontwikkeld. De training leert leidsters alles over het realiseren van ouderbetrokkenheid, het doelgericht begeleiden van jonge kinderen enzovoort. Meer weten? Kijk op ko-totaal.nl.

De Vertelboom

Uk en Puk: materialen om over te verhalen


Vertellen aan jonge kinderen en ze zodoende stimuleren om zelf hun verhaal te doen, draagt op een plezierige en natuurlijke manier bij aan de brede ontwikkeling.


Speciaal voor pedagogisch medewerkers in de kindercentra heeft Margot de Weijs de Wie Wat Waar? Vertel Maar! training ontwikkeld.

De training is er op gericht om:

  • de functies en mogelijkheden van vertellen bewust in te zetten
  • inzicht te verkrijgen in de opbouw van een verhaal
  • direct toepasbare tips en suggesties aan te reiken
  • te oefenen met het Wie Wat Waar? Vertelspel

Voor meer informatie zie www.devertelboom.nl.


Workshop levend poppenspel met Puk

De workshop Levend poppenspel met Puk, is bedoeld voor iedereen die werkt met het totaalprogramma Puk en Ko, of Uk en Puk, van Uitgeverij Zwijsen. Een praktische, intensieve, interactieve workshop van 3 uur, waarin de cursist zowel individueel als met collega's aan de slag gaat. Wilt u meer weten over deze workshop? Kijk dan hier.

Inspiratieworkshop Uk en Puk

Artisjok & Olijfje verzorgt een inspirerende workshop, boordevol activiteiten bij de katernen van Uk en Puk. In deze workshop ga je zelf de activiteiten doen en de materialen ervaren. Bekijk de video.

 

Deel met anderen