Gratis bordspel ‘Pak een Puk!’

Het spel ‘Pak een Puk!’ helpt jou en je collega’s om spelenderwijs veel van elkaar te leren. Het is ontwikkeld door iemand uit de praktijk: Carola Fasol, coördinator bij Stichting Peuterspeelzaalwerk in Schijndel. Zwijsen realiseerde het en biedt het je bij deze gratis aan. Download de onderdelen, print ze uit en … spelen maar!

Spelbord

Alle kindercentra in Nederland stuurden wij een mailing met daarbij het Pak een Puk spelbord. Heb je deze mailing niet ontvangen dan kun je hieronder het spelbord downloaden in PDF-formaat. Print het bord bij voorkeur uit op dikker papier of plak het op stevig papier.

Thematische spelkaarten

‘Pak een Puk’ is nu speelbaar met diverse vragensets. Print onderstaande kaarten dubbelzijdig uit. Bij voorkeur op dikker papier.

Krabbelkaarten

Hieronder de algemene krabbelkaarten behorend bij het spelbord.

Vragensets over andere belangrijke onderwerpen kun je binnenkort verwachten via onze nieuwsbrief. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf je dan nu in.

Spelenderwijs leren van elkaar

‘Pak een Puk!’ daagt je uit om met je collega’s te praten over onderwerpen die heel wezenlijk zijn voor de kwaliteit van kinderopvang. Het spel laat je nadenken over keuzes, voorvallen, activiteiten en contacten. In jouw eigen team, met je eigen kennis en ervaringen. Goed voor de verdere professionalisering van jullie organisatie en goed voor de kinderen!

Deel met anderen